Financieringen

U heeft een (strategisch) vraagstuk over bedrijfsfinanciering en verlangt financieringsadvies?

IMAP Netherlands adviseert over (her)financieringsvraagstukken aan bedrijven, management teams en DGA’s. Dankzij onze ervaring begrijpen wij door welke bril een financier naar u en uw bedrijf kijkt. Wij kennen de verschillende financieringsvormen en hun voor- en nadelen. Met veel partijen onderhouden wij een goede relatie, waardoor wij voor u in elke denkbare situatie kort op de bal zitten.

Creatieve oplossingen
Want financiering en herfinanciering is vaak een gecompliceerd traject. Soms is er een mismatch tussen informatiebehoefte en informatievoorziening. En daar zit u als ondernemer niet op te wachten; u wilt ondernemen! En u krijgt maar één kans voor een eerste indruk. Wij gooien nooit de handdoek in de ring. IMAP Netherlands heeft gespecialiseerde kennis van markten en branches, waardoor er altijd wel oplossingen te bedenken zijn. Wij opereren onafhankelijk en zijn niet gelieerd aan banken of andere organisaties. Dat geeft u én ons comfortabele en creatieve denkruimte. Onze financiële expertise bestaat uit overnamefinancieringen (inclusief MBI en MBO), her- en groeifinancieringen in uiteenlopende branches, begeleiding bij liquiditeitsspanningen en het adviseren van bedrijven bij het zo snel mogelijk cash vrij maken ten behoeve van het werkkapitaal.

Internationale ambities
Opereert u sterk internationaal? Onze financieel adviseurs helpen u graag met het zakendoen en onderhandelen om uw financiële fundament te leggen en ook te besparen op uw rente- en valutakosten.

Bent u benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen? Neem gerust contact met ons op.