Internationaal netwerk

IMAP – Internationaal netwerk van M&A Partners

IMAP Netherlands wordlwide rankingIMAP is een internationaal netwerk van M&A adviseurs, wereldwijd vertegenwoordigd in meer dan 40 landen. IMAP , opgericht in 1979, is de meest gevestigde en ervaren internationale midmarket M&A-organisatie. Ieder jaar ronden de partnerkantoren van IMAP  ca. 200 transacties succesvol af. IMAP  heeft de beschikking over zeer ervaren M&A adviseurs uit de hele wereld die deel uitmaken van internationale industriegroepen.

Fusie en overname cliënten van over de hele wereld, in alle segmenten en classificaties komen naar IMAP voor professioneel advies. Met een rijke historie van innovatie, samenwerking en resultaat werken IMAP adviseurs samen om een optimale service en kwaliteit te bereiken voor elke cliënt.

De geschiedenis van IMAP is gebouwd op een track record van succes. IMAP bevat enkele van de wereldwijd meest succesvolle fusie en overname adviseurs met een diverse achtergrond aan ervaring en expertise. Al meer dan 40 jaar hebben IMAP adviseurs hard gewerkt om een succesvol resultaat te bereiken voor een breed assortiment aan cliënten. IMAP, met haar wereldwijde netwerk van corporate finance adviseurs staat consistent hoog in de wereldwijde ranglijsten van Thomson Reuters.

IMAP Netherlands is de exclusieve vertegenwoordiger van IMAP in Nederland
IMAP Netherlands is de exclusieve partner van IMAP in Nederland. IMAP Netherlands biedt een uitzonderlijke combinatie van wereldwijde aanwezigheid en lokale kennis voor transacties. Met IMAP heeft u toegang tot ervaren adviseurs met diepgaande kennis van de lokale markten en industrie.

Wereldwijde locaties
IMAP Netherlands Wereldwijde locaties

IMAP heeft kantoren in Noord- en Zuid-Amerika, Oost- en West-Europa, het Midden Oosten en Azië en beschikt over een sterke grensoverschrijdende kennis. IMAP biedt een uitzonderlijke combinatie van globaal bereik en lokale diepgang. Wereldwijd bestaat IMAP uit meer dan 50 kantoren. In totaal wordt IMAP vertegenwoordigd door meer dan 500 professionele M&A adviseurs.

Derde plaats in ranglijsten wereldwijd
IMAP Netherlands ranks third

Volgens de ranglijsten van Thomson Reuters voor aantal deals met een waarde tot EUR 500 MLN heeft IMAP wereldwijd al jaren een top 10 positite. Deze positie geeft aan dat de IMAP kantoren veel ervaring hebben met het succesvol uitvoeren van een grote hoeveelheid internationale deals elk jaar.

Industrie groepen
IMAP Netherlands heeft een aantal sectoren waarin specifieke IMAP-adviseurs samenwerken om de best mogelijke service wereldwijd te bieden. IMAP Netherlands adviseurs volgen voortdurend de ontwikkelingen in deze industrieën, zowel op lokaal niveau evenals de mondiale ontwikkelingen.