Professionals

Financieel en bedrijfskundig advies

Als u een ‘speler’ zoekt die de complexiteit en dynamiek van uw organisatie moet kunnen doorgronden, gaat u niet over een nacht ijs. Onze teams van corporate finance professionals zijn toegespitst op uw organisatie en branche en bogen op gemiddeld meer dan 10 jaar transactie-ervaring. Daarmee maken we graag het verschil. Voor ieder traject hebben we een specialist in huis die voor u de beste oplossing uitwerkt.

Financieel advies op z’n Rotterdams: eerlijk en duidelijk
Omdat wij u, onafhankelijk van geldverstrekkers en andere dienstverleners, adviseren, zijn wij duidelijk, transparant en eerlijk. Geen fratsen! We zijn niet bang om u de waarheid te zeggen. U ontvangt van ons advies waar het op staat, zonder onze professionaliteit overboord te gooien. Dat past ook bij onze Rotterdamse aanpak: analyseren, plannen maken en daarna: ‘handen uit de mouwen’.

Uitgebreid netwerk
Het gaat er niet alleen om wie je bent, maar ook wie je kent. IMAP Netherlands brengt u met de juiste partijen in contact.

Het netwerk dat we in de loop der jaren hebben opgebouwd met financiers en financiële en juridische dienstverleners is enorm. Dié contacten en ingangen stellen ons in staat om snel en direct te schakelen. Daarnee maken we voor u het verschil tussen goed en uitstekend!

Laat uw transactie met een gerust hart aan ons over.